300 Σελίδες, Αντιδράσεις Ορθοδόξων Κατά της Ληστρικής Συνόδου του Κολυμπαρίου και του Οικουμενισμού. Κατεβάστε, Διαβάστε, Διαδώστε.

27 Απρ.

300 Σελίδες Αντιδράσεις Κατά Ψευτοσυνόδου Κολυμπαρίου και Οικουμενισμού ΕικόναΑρχής Γενομένης από τον Ιούνιο του 2016 έως και τον Απρίλιο του 2017 Συγκεντρώσαμε σε ένα Αρχείο Word τις Μεστές Ακαταμάχητων Θεολογικών Επιχειρημάτων και Πατερικού Φρονήματος Αντιδράσεις Ορθοδόξων Κληρικών, Λαϊκών, Θεολόγων, Ακαδημαϊκών Επιστημόνων, Επισκόπων και Μοναχών Κατά της Ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου και της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού. Παρατίθεται και Εξώφυλλο μαζί με Περιεχόμενα για ευκολότερη ανάγνωση αλλά και ενδεχόμενη βιβλιοδεσία. Διαβάστε και Διαδώστε. Μια Συλλογή που κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να λείπει από κανένα Χριστιανικό Ορθόδοξο Σπίτι.

1ος ΤΡΟΠΟΣ (Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):

Για να κατεβάσετε τα συνολικά τρία αρχεία (Εξώφυλλο, Περιεχόμενα και Κείμενα) κάνετε Κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο / link . Θα μεταφερθείτε εκει που βρίσκονται τα αρχεία, κάνετε αρχικά δεξί κλικ στο καθένα ξεχωριστά και εμφανίζεται επιλογή «download» όπου επιλέγετε «standard download». Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε με μιάς όλο το φάκελο με τα αρχεία κάνοντας κλικ απ’ευθείας στο «Download as Zip» πάνω δεξία στην οθόνη. Στο αρχείο zip που θα κατέβει στον υπολογιστή σας κάνετε δεξί κλικ και επιλέγετε «Extract Here».

https://mega.nz/#F!1nZHHSzJ!5LWeLVWnsGaNayqD1PdaoQ

2ος ΤΡΟΠΟΣ (Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Ή ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, Αμέσως θα μεταφερθείτε στη σελίδα όπου φιλοξενείται το αρχείο.Εκεί πατήστε «Download This File» και γράψτε στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί τους αριθμούς ή τα γράμματα που σας δείχνει πατώντας αμέσως μετά «Download Now» και Αποθήκευση Αρχείου.Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια εγγραφή  :

1)ΕΞΩΦΥΛΛΟ:

(Κλικ στην εικόνα ή στο σύνδεσμο)

http://www.filedropper.com/file_344

2)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

(Κλικ στην εικόνα ή στο σύνδεσμο)

http://www.filedropper.com/-_30

3)ΚΕΙΜΕΝΟ:

(Κλικ στην εικόνα ή στο σύνδεσμο)

http://www.filedropper.com/file_345


 

3ος ΤΡΟΠΟΣ:

Τέλος τα Κείμενα μπορείτε να τα διαβάσετε (και να τα κατεβάσετε) Διαδικτυακά από το Scribd κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: