350.000 Εκτρώσεις Το Χρόνο. Συνένοχοι στο Κακό οι Περισσότεροι Νεοέλληνες, Διά της Αμετανοησίας, της Δολοφονίας, της Πορνείας, της Σιωπής και της Ανοχής. (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρισίας, Μέρος 6ο)

14 Ιον.

 

meros 6o

(  Για να διαβάσετε όλα τα Μέρη ανατρέξατε στο τέλος του άρθρου )

…Ή καλύτερα σταγόνα στον Βούρκο της Υποκρισίας , γιατί η δυσωδία και το βρώμικο παιχνίδι των Ελίτ είναι χαρακτηριστικά περισσότερο Βούρκου παρά Ωκεανού. Και για να συνθέσουμε όλες τις «σταγόνες» χρειαζόμαστε μήνες επι μηνών και τόνους συζητήσεων, αναλύσεων και κειμένων.

Οι ιδιες εγχώριες Ελίτ (για να δανειστούμε μια ξενόφερτη λέξη της μόδας) ,η εγχώρια δηλαδή Ιθύνουσα τάξη αποτελούμενη μεταξύ άλλων από πολιτικούς / θρησκευτικούς / εκπαιδευτικούς ταγούς , τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους χειραγωγεί τους νεοέλληνες δια ποικίλων τρόπων, δεκαετίες τώρα (για να διαβάσετε σχετικά με την Αρχή του κακού κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ ) , ούτως ώστε να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα, να βλέπουμε να ξεπέφτει ο νεοέλληνας σε πολλά επίπεδα ( Πνευματικό / Θρησκευτικό, Ανθρώπινο, Κοινωνικό, Πολιτικό)  ή να κοροιδέυεται μέσα στα μούτρα του και να μην αντιδρά. Η πλύση εγκεφάλου έχει πιάσει τόπο.Ο Νεοέλληνας έχει γίνει από θύμα, θύτης, καθώς είτε με την έγκριση του, είτε με τις παγίδες που του στήνουν διαχρονικά για τις οποίες προειδοποιείται , όμως όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά  και εχθρεύεται όσους προειδοποιούν «στολίζοντας» τους με πολυποίκιλα κοσμητικά επίθετα, δείχνει απλά ότι αποτελεί άνθρωπο αρεσκόμενο στις κολακίες (Λαϊκισμούς) και όχι στην Αλήθεια, άνθρωπο στον οποίο  το παιχνίδι της υποκρισίας και της ρηχότητας του αρκεί και επιβεβαιώνοντας ότι για το κατάντημα της ελληνικής κοινωνίας Είναι εν τέλει συνυπεύθυνος. Αντίδοτα στην Διαμορφωθείσα κατάσταση υπάρχουν. Λέγονται Προσπάθεια για Αντίληψη της Αλήθειας και Ταυτόχρονος Πνευματικός Αγώνας. Αυτά είναι ΜΟΝΟΝ κόντα στο Χριστό , έχουν Ορθόδοξο Υπόβαθρο ενώ Μια σχετική ανάλυση μπορείτε να διαβάσετε με ΚΛΙΚ ΕΔΩ .

Η ..«Σταγόνα» για την οποία θα μιλήσουμε σε αυτό το 6ο Μέρος αφορά ταυτόχρονα το Θεολογικό, το Ανθρώπινο, το Λογικό και το Ηθικό Στοιχείο και για την ακρίβεια δεν είναι Σταγόνα, αλλά ολόκληρος Βούρκος Απανθρωπιάς, Θεομαχίας, Ανηθικότητας και Κυρίως ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ, χαρακτηριστικά τα οποία οι (με πολλά εισαγωγικά) «Χριστιανοί» Νεοέλληνες επιδεικνύουν στο Θέμα των Εκτρώσεων με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις κυρίως από Ορθοδόξους Πιστούς να μιλάνε επικριτικά και να ελέγχουν το νοσηρό αυτό φαινόμενο της εποχής μας.

Ο αριθμός των Εκτρώσεων στην Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 300.000 – 350.000 εκ των οποίων οι 40.000 αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών. [1] Την ίδια ώρα «Στην τελευταία 30-ετία ο δείκτης γονιμότητας (αριθ. παιδιών/γυναίκα) της Ελλάδας έφτασε στο 0.9. H κύρια αιτία του αφανισμού αυτού είναι οι αμβλώσεις. Η άμβλωση είναι ο εν ψυχρώ φόνος ενός εμβρύου. Η χώρα μας μάλιστα είναι πρώτη στην Ευρώπη με τον μικρότερο δείκτη γονιμότητας και περίπου τρίτη στον κόσμο.» [2]

Όταν βάλουμε όλα αυτά δίπλα στην πεποίθηση και στον αυτοπροσδιορισμό μιας χώρας (της Ελλάδας) ως Χριστιανική ή έστω ΦιλόΧριστη και των πολιτών της (των Ελλήνων)  ως Χριστιανών ή έστω ευσεβών , αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Στην πραγματικότητα οι Περισσότεροι Νεοέλληνες, είτε ως Δολοφόνοι (με τις εκτρώσεις) είτε ως Πόρνες / Πόρνοι {με τις πόρνικες προγαμιαίες σχέσεις που οδηγούν σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες [3] }  είτε ως Αδιάφοροι (με τη Σιωπή και Ανοχή) αποτελούν ανθρώπους ΘΕΟΜΑΧΟΥΣ, οι οποίοι δια της άγνοιας τους και της αδιαφορίας τους λαμβάνουν με αυτό τον τρόπο μέρος σε σχεδιασμένες από τη Σατανοκινούμενη Ελίτ, Σατανικές τελετές και θυσίες στο αρχαίο δαιμόνιο με όνομα Βαάλ / Μολόχ, κάτι το οποίο αποτελούν οι εκτρώσεις. [4] Το χειρότερο όμως είναι ότι αποτελούν κοινωνία και ανθρώπους, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ. Γιατί ακόμη και αν όλα να πηγαίναν καλά και Θεοπρεπώς σε αυτή τη χώρα ΑΥΤΗ και μόνο η κατάσταση με τις εκτρώσεις θα Αρκούσε για να συνθέσει όχι Σταγόνα αλλά Βούρκο ολόκληρο Βρωμιάς και Σκοταδιού ενάντια στον οποίο κάθε ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος θα ήθελε να αγωνιστεί με κάθε τρόπο. Μέχρι σήμερα όμως είναι ένας Βούρκος και ένα Σκοτάδι που παρ’οτι έχει ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ και Λέγεται «ΔΑΚΡΥΑ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ», και να φωτιστεί και λέγεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ έχει εγκλωβίσει τόσο αυτήν την κοινωνία ώστε όσοι λίγοι , έχοντες Ορθόδοξια και Ορθοπραξία, μιλάνε και ελέγχουν να απαξιώνονται με διαφόρους πονηρούς τρόπους και να μην εισακούγονται από τον «βολεμένο και συμβιβασμένο» με το Βούρκο και την πτωτική πορεία Νεοέλληνα.

Όλα αυτά όταν για την Εκκλησία του Χριστού (Ορθοδοξία) η  Έκτρωση καταδικάζεται και απορρίπτεται όχι μονό για την Ανηθικότητα και απανθρωπιά της αλλά κυρίως  ως Φόνος και Μεγάλη Αμαρτία: Σύμφωνα με την Δρ. Θεολογίας – Φιλολόγου, Προέδρο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, Βαρβάρα Καλογεροπούλου-Μεταλληνού: «Η εμβρυοκτονία δεν καταδικάζεται ορθόδοξα για λόγους ηθικής ή τιμωρείται ως νομική παράβαση, αλλά νοείται ως αμαρτία, αστοχία, δηλαδή του ανθρώπου, που εμποδίζει ή και ματαιώνει την πορεία του προς τη Θέωση, αφού έμπρακτα αρνείται να συνεργαστεί στο δημιουργικό έργο του Θεού.

Επίσης, από πλευράς Ορθοδοξίας, η άμβλωση, θεωρείται και δείγμα ανελευθερίας, που συνδέεται άμεσα με τον εγωισμό και τον ατομισμό που θυσιάζει την ξένη ζωή, για να διασφαλίσει τα θεωρούμενα ως δικαιώματα της σημερινής ατομοκρατίας, π.χ. της ηδονικής απόλαυσης και της απόρριψης κάθε ευθύνης. Να γιατί η Εκκλησία μας, ως έν Χριστώ κοινωνία, θεωρεί την άμβλωση ως αντικοινωνική συμπεριφορά και ενέργεια, που θυσιάζει την ανθρωπιά και την αγάπη στον ατομισμό και την εγωπάθεια.

Είναι δυνατόν λοιπόν, να γίνει δεκτή η άμβλωση από μερικούς, κάτω από οποιεσδήποτε προφάσεις και δικαιολογίες. Ποτέ όμως δεν μπορεί η άμβλωση να θεμελιωθεί χριστιανικά, ορθόδοξα. Για την Ορθοδοξία θα είναι η άμβλωση πάντα βίαιη και αποτρόπαιη αφαίρεση ζωής.» [5]

Σύμφωνα με τον γνωστό για τον Οσιακό του Βίο Γέροντα Γαβριήλ Κουτλουμουσίου η Έκτρωση είναι τόσο μεγάλη Αμαρτία και Έγκλημα επειδή ακριβώς με αυτήν στερείται από τα σκοτωμένα έβρυα η δυνατότητα ,δια του βαπτίσματος, να αγωνιστούν και να κερδίσουν τον Παράδεισο. Σύμφωνα με τον γέροντα η νομιμοποίηση και προώθηση της Έκτρωσης και της Πορνείας οδηγεί ένα έθνος στην Καταστροφή. Μας λέει χαρακτηριστικά: » – (Ερώτηση): Για τις εκτρώσεις γέροντα…

– (Γέρων Γαβριήλ) : Η έκτρωση είναι κορυφαίο έγκλημα γιατί τα παιδάκια αυτά που σκοτώνουν με την έκτρωση δεν πηγαίνουν στον Παράδεισο. Και δεν πηγαίνουν στον Παράδεισο γιατί είναι βεβαρημένα με το προπατορικό αμάρτημα και δεν έχουν το βάπτισμα. Τι είπε ο Κύριος μας στον Νικόδημο το Φαρισαίο «Εαν τις δε γεννηθή εκ ύδατος και πνεύματος ου δύναται εισελθείν εις την βασιλεία των ουρανών.» Αυτά τα παιδάκια που σκοτώνονται με την έκτρωση , στον αιώνα χρόνο , στην άπειρη απειρότητα θα μείνουν έξω από τον παράδεισο. Δεν κολάζονται γιατί δεν είναι βεβαρημένα με προσωπικές αμαρτίες , αλλά στον παράδεισο δεν πηγαίνουν. Ποιος μπορεί να εννοήσει τι σημαίνει να στερήσουμε μια ψυχή να πάει στον Παράδεισο. Τι είναι ο Παράδεισος; Δέκα χρόνια; Χίλια; Ατέρμονη ατελεύτητη αιωνιότητα, δεν θα αλλάξει η θέση τους. Την ημέρα κρίσεως θα διαμαρτυρηθούν στο Θεό και θα πουν «κακούργοι, δολοφόνοι γιατροί, δε μας λυπηθήκατε, απροστάτευτα και αδύνατα μας σκοτώσατε. Κακούργοι δολοφόνοι γονείς, είστε χειρότεροι από τα θηρία. Μια τίγρης, μια λέαινα δε σκοτώνει ποτέ το παιδί της». [6]

– (Ερώτηση) Πως θα σωθούμε; Με τους Ρώσους αμα πάμε ή με τους Αμερικάνους;

– (Γέρων Γαβριήλ): Με μετάνοια. Με κανέναν δε θα σωθούμε αμα δε μετανοήσουμε. Έξι μηνών , εφτά μηνών και το κάνουμε έκτρωση, αυτά τα παιδάκια δεν πηγαίνουν στον παράδεισο, καταλαβαίνετε; [7]

– (Ερώτηση): Για τη Ρωσία Γέροντα κάτι έχετε να πείτε;

– (Γέρων Γαβριήλ): Όταν ένα έθνος πιστεύει στο Θεό και αγωνίζεται, ο Θεός θα το ευλογεί, δεν θα το αφήσει να πάει στην καταστροφή. Άμα όμως στη Ρωσία ψηφίσουν νόμους εναντίον του Νόμου Του Θεού, νομιμοποιήσουν τις πορνείες, τις μοιχίες, τις εκτρώσεις, την ελεύθερη συμβίωση, τον πολιτικό γάμο, την καύση των νεκρών, θα πάει για καταστροφή.» [8]

Είναι εν τέλει προφανές ότι Ο Αληθινός Θεός, αυτός της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης Απεχθάνεται και απορρίπτει τέτοιου είδους πρακτικές όπως γίνονταν στην Αρχαιότητα και όπως με την έκτρωση διαμορφώθηκαν στο σύγχρονο κόσμο [9] και ότι η Γνώση Της Αλήθειας διά της Σχέσεως μας με τον Θεό και η Μετάνοια είτε για τον άνθρωπο μεμονωμένα είτε  για την κοινωνία συλλογικά είναι το Κλειδί που μπορεί να αποτρέψει και να λυτρώσει τον άνθρωπο από αυτό το κακό φέρνοτας την Ευλογία του Θεού. ΔΙΑΡΚΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ και Εν Χριστώ Αγώνας αγαπητοί.

(  Για να διαβάσετε το πρώτο μέρος  ΚΛΙΚ ΕΔΩ , Για το δεύτερο ΚΛΙΚ ΕΔΩ , Για το Τρίτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ )

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ / ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

[1] Άρθρο «Αμβλώσεις στην Ελλάδα: Mια θλιβερή πρωτιά»

http://www.imommy.gr/mama/psychologia/article/995/amblwseis–mia-thliberh-prwtia/   ,

και Άρθρο «Προβληματίζει ο αριθμός των εκτρώσεων στην Ελλάδα»

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/45194/provlimatizei-o-arithmos-ton-ektroseon-stin-ellada

[2] Άρθρο «Οι αμβλώσεις – ο αφανισμός των Νεοελλήνων»

http://www.freepen.gr/2017/06/blog-post_659.html  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_527.html

[3] Απόσπασμα (σελ. 35-38) από το βιβλίο του π. Γεωργίου Καλπούζου «Έφηβοι  Και Προγαμιαίες Σχέσεις», Εκδ. ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ,   Κείμενο  Μακαριστοῦ Ἀρχιμ. π. Ἐπιφανίου Θεοδωροπούλου:  » Μία είναι η νόμιμη συζυγία ανδρός και γυναικός, αυτή που γίνεται με την ευλογία του Μυστηρίου του γάμου. Κάθε πράξη που γίνεται έξω από το Μυστήριο του γάμου χαρακτηρίζεται ως πορνεία ή μοιχεία και καμία διάκριση δεν γίνεται αν συμβαίνει με αμοιβή ή εξ αγάπης.»

http://anavaseis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1341.html

[4] Barber said, because legal abortion is modern-day Baal worship.

“This is the left’s sacred cow,” he said. “It’s like a religious ritual, a religious rite. They worship at the altar of death, of child dismemberment. It’s like Baal worship of old, worshiping Moloch, where they would sacrifice innocent human beings. There’s no difference. They’re just not putting them in a furnace and worshiping an idol, but they really are worshiping an idol, the idol of abortion, and they’re killing the babies in this clinical setting. It’s no different from child sacrifice of old.”

http://www.rightwingwatch.org/post/they-worship-at-the-altar-of-death-matt-barber-says-legal-abortion-is-modern-day-baal-worship/

και

«A rhetorical connection between abortion and the child sacrifice to Moloch has been drawn by the anti-abortion movement since the late 19th century»

https://en.wikipedia.org/wiki/Moloch

[5] Από το κείμενο «Ορθοδοξία και Αμβλώσεις» της Βαρβάρας Καλογεροπούλου-Μεταλληνού, Δρος Θεολογίας – Φιλολόγου, Προέδρου του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού

http://www.impantokratoros.gr/3E8EDBCC.el.aspx

[6] ( Απομαγνητοφώνηση Βίντεο Youtube, 3:52 – 5:14, με τίτλο «Γ. Γαβριήλ: Προτροπή προς μετάνοια» του καναλιού paparokas2 δημοσιευμένο στις 22/3/2012)

[7] ( Απομαγνητοφώνηση Βίντεο Youtube, 2:40 – 2:53, με τίτλο «Κουτλουμούσι Ι.Κ. Γέροντα Γαβριήλ μας ομιλή ο γέροντας 15/09/2016 149 » του καναλιού Stamos Skoulikas δημοσιευμένο στις 17/9/2016 )

[8] ( Απομαγνητοφώνηση Βίντεο Youtube, 5:12 – 5:39, με τίτλο «Γέροντας Γαβριήλ – ‘Οσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν » του καναλιού balanthsberoia δημοσιευμένο στις 11/2/2017 )

 

 

[9] Ιερ. 19,4            ἀνθ᾿ ὧν ἐγκατέλιπόν με καὶ ἀπηλλοτρίωσαν τὸν τόπον τοῦτον καὶ ἐθυμίασαν ἐν αὐτῷ θεοῖς ἀλλοτρίοις, οἷς οὐκ ᾔδεισαν αὐτοὶ καὶ οἱ πατέρες αὐτῶν, καὶ οἱ βασιλεῖς Ἰούδα ἔπλησαν τὸν τόπον τοῦτον αἱμάτων ἀθῴων

Ιερ. 19,4                    Αυτά θα γίνουν, διότι αυτοί με εγκατέλειψαν, εμόλυναν και αφιέρωσαν τον τόπον τούτον εις ξένους θεούς, εθυσίασαν εις αυτόν θυσίας προς θεούς ξένους, τους οποίους δεν εγνώριζαν ούτε αυτοί ούτε οι πρόγονοί των. Οι δε βασιλείς του Ιούδα εγέμισαν τον τόπον αυτόν από αίματα αθώων ανθρώπων, τους οποίους έσφαξαν.

Ιερ. 19,5            καὶ ᾠκοδόμησαν ὑψηλὰ τῇ Βάαλ τοῦ κατακαίειν τοὺς υἱοὺς αὐτῶν ἐν πυρί, ἃ οὐκ ἐνετειλάμην οὐδὲ διενοήθην ἐν τῇ καρδίᾳ μου.

Ιερ. 19,5                    Εκτισαν εις υψηλούς τόπους θυσιαστήρια του ειδώλου Βααλ, δια να κατακαίουν τα παιδιά των στο πυρ, έκαμαν πράγματα, τα οποία ουδέποτε εγώ διέταξα, ούτε καν ήλθαν ποτέ εις την διάνοιάν μου.

και

Δευτ. 18,9         Ἐὰν δὲ εἰσέλθῃς εἰς τὴν γῆν, ἣν Κύριος ὁ Θεός σου δίδωσί σοι, οὐ μαθήσῃ ποιεῖν κατὰ τὰ βδελύγματα τῶν ἐθνῶν ἐκείνων.

Δευτ. 18,9                 Οταν δε εισέλθης εις την γην της Επαγγελίας, την οποίαν σου προσφέρει Κυριος ο Θεός σου, πρόσεχε, μήπως τυχόν και μάθης να πράττης τα μισητά και αηδή έργα των λαών εκείνων.

Δευτ. 18,10        οὐχ εὑρεθήσεται ἐν σοὶ περικαθαίρων τὸν υἱὸν αὐτοῦ ἢ τὴν θυγατέρα αὐτοῦ ἐν πυρί, μαντευόμενος μαντείαν, κληδονιζόμενος καὶ οἰωνιζόμενος,

Δευτ. 18,10               Και συγκεκριμένως· δεν πρέπει να υπάρξη ποτέ μεταξύ σας Ισραηλίτης, ο οποίος, δια να εξαγνίση τάχα τον υιόν η την θυγατέρα του, θα περνά αυτούς δια του πυρός. Η άλλος ο οποίος θα ζητή μαντείας η θα λέγη μαντείας, η θα παρατηρή σημεία και οιωνούς, δια να εξακριβώνη το μέλλον.

Advertisements

20 Σχόλια to “350.000 Εκτρώσεις Το Χρόνο. Συνένοχοι στο Κακό οι Περισσότεροι Νεοέλληνες, Διά της Αμετανοησίας, της Δολοφονίας, της Πορνείας, της Σιωπής και της Ανοχής. (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρισίας, Μέρος 6ο)”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Δείγμα της Υποκρισίας και της Παραπλάνησης των «Ellinika Hoaxes». Τελικά Ο πάπας προωθεί τα Rfid chip… (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρι - Ιουνίου 22, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ  […]

 2. Δείγμα της Υποκρισίας και της Παραπλάνησης των «Ellinika Hoaxes». Τελικά Ο πάπας προωθεί τα Rfid chip… (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρι - Ιουνίου 24, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ  […]

 3. Αυτοί που δίνουν Υγεία -Γιατροί- Αμοίβονται Απο 11 Έως 37 Φορές ΛΙΓΟΤΕΡΟ Από Αυτούς Που Κλωτσάνε Ένα Τόπι -Ποδοσφαιριστές- …! (Σταγόνα στον Ω - Ιουλίου 18, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ  […]

 4. Αυτοί που δίνουν Υγεία -Γιατροί- Αμοίβονται Απο 11 Έως 37 Φορές ΛΙΓΟΤΕΡΟ Από Αυτούς Που Κλωτσάνε Ένα Τόπι -Ποδοσφαιριστές- …! (Σταγόνα στον Ω - Ιουλίου 18, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ  […]

 5. Αυτοί που δίνουν Υγεία -Γιατροί- Αμοίβονται Απο 11 Έως 37 Φορές ΛΙΓΟΤΕΡΟ Από Αυτούς Που Κλωτσάνε Ένα Τόπι -Ποδοσφαιριστές- …! (Σταγόνα στον Ω - Ιουλίου 18, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ  […]

 6. Αυτοί που δίνουν Υγεία -Γιατροί- Αμοίβονται Απο 11 Έως 37 Φορές ΛΙΓΟΤΕΡΟ Από Αυτούς Που Κλωτσάνε Ένα Τόπι -Ποδοσφαιριστές- …! (Σταγόνα στον Ω - Ιουλίου 21, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ  […]

 7. Σεισμοί, Λιμοί, Καταποντισμοί Στην Ορθόδοξη Ελλάδα…Κάλεσμα Για Μετάνοια (σχεδόν) ΠΟΥΘΕΝΑ… Αμαρτία και Αυτοαποθέωση Επιλέγει ο Νεοέλλ - Ιουλίου 21, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ […]

 8. Σεισμοί, Λιμοί, Καταποντισμοί Στην Ορθόδοξη Ελλάδα…Κάλεσμα Για Μετάνοια (σχεδόν) ΠΟΥΘΕΝΑ… Αμαρτία και Αυτοαποθέωση Επιλέγει ο Νεοέλλ - Ιουλίου 21, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ […]

 9. Σεισμοί, Λιμοί, Καταποντισμοί Στην Ορθόδοξη Ελλάδα…Κάλεσμα Για Μετάνοια (σχεδόν) ΠΟΥΘΕΝΑ… Αμαρτία και Αυτοαποθέωση Επιλέγει ο Νεοέλλ - Ιουλίου 21, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ […]

 10. Αυτοί που δίνουν Υγεία -Γιατροί- Αμοίβονται Απο 11 Έως 37 Φορές ΛΙΓΟΤΕΡΟ Από Αυτούς Που Κλωτσάνε Ένα Τόπι -Ποδοσφαιριστές- …! (Σταγόνα στον Ω - Ιουλίου 21, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ  […]

 11. Σεισμοί, Λιμοί, Καταποντισμοί Στην Ορθόδοξη Ελλάδα…Κάλεσμα Για Μετάνοια (σχεδόν) ΠΟΥΘΕΝΑ… Αμαρτία και Αυτοαποθέωση Επιλέγει ο «Χριστιανό - Ιουλίου 22, 2017

  […] ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ […]

 12. Κάνουν την Ελλάδα Ειδωλολατρική Χώρα και Το Παραδέχονται Κάτω Από τη Μύτη και την Ανοχή του Νεοέλληνα.(Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνική - Ιουλίου 28, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 13. Κάνουν την Ελλάδα Ειδωλολατρική Χώρα και Το Παραδέχονται Κάτω Από τη Μύτη και την Ανοχή του Νεοέλληνα.(Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνική - Ιουλίου 28, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 14. Κάνουν την Ελλάδα Ειδωλολατρική Χώρα και Το Παραδέχονται Κάτω Από τη Μύτη και την Ανοχή του Νεοέλληνα.(Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνική - Ιουλίου 28, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 15. Κάνουν την Ελλάδα Ειδωλολατρική Χώρα και Το Παραδέχονται Κάτω Από τη Μύτη και την Ανοχή του Νεοέλληνα.(Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνική - Ιουλίου 28, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 16. Εκκωφαντικό Δείγμα Πνεύματος Υποκρισίας της Ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρισίας, Μέρος 11ο) | † Θ - Αύγουστος 4, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 17. Εκκωφαντικό Δείγμα Πνεύματος Υποκρισίας της Ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρισίας, Μέρος 11ο) | † Θ - Αύγουστος 4, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 18. Εκκωφαντικό Δείγμα Πνεύματος Υποκρισίας της Ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρισίας, Μέρος 11ο) | † Θ - Αύγουστος 4, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 19. Εκκωφαντικό Δείγμα Πνεύματος Υποκρισίας της Ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρισίας, Μέρος 11ο) | † Θ - Αύγουστος 4, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

 20. Εκκωφαντικό Δείγμα Πνεύματος Υποκρισίας της Ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου (Σταγόνα στον Ωκεανό της Νεοελληνικής Υποκρισίας, Μέρος 11ο) | † Θ - Αύγουστος 4, 2017

  […] Τέταρτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Πέμπτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έκτο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Έβδομο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το Όγδοο ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Για το […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: